Tidaholms Bleck o Plåt Fastighets Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Tidaholms Bleck o Plåt Fastighets Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Tidaholm här finns det många olika Aktiebolag. Tidaholms Bleck o Plåt Fastighets Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Tidaholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Tidaholms Bleck o Plåt Fastighets Aktiebolag är momsregistrerat sedan1988-01-01 och har organisationsnummer 556311-5616.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0502-13740 alternativt besöka eller skicka post till Tidaholms Bleck o Plåt Fastighets Aktiebolag på följande adress Köttorp Hästhagen 2, 522 91, Tidaholm.

Tidaholms Bleck o Plåt Fastighets Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Tidaholms Bleck o Plåt Fastighets Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Johansson, Bo Christer som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Darebäck, Eva Anna som är född 1965 och har titeln Suppleant , Karlsson, Ewa Maria som är född 1973 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och uthyrning av maskiner och inventarier inom bleck och plåtindustrin, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.