Keith Ljungbergs Golv Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tidaholm och Keith Ljungbergs Golv Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Keith Ljungbergs Golv Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Keith Ljungbergs Golv Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Keith Ljungbergs Golv Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-08-19. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Tidaholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Keith Ljungbergs Golv Aktiebolag ska trivas.

Keith Ljungbergs Golv Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Tidaholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva mattläggningsrörelse och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Keith Ljungbergs Golv Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är Keith Ljungbergs Golv Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Tidaholm.

Vill man komma i kontakt med Keith Ljungbergs Golv Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0502-12385.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Keith Ljungbergs Golv Aktiebolag är Ljungberg, Keith Joakim som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungberg, Mats Peder som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Lemcke, Angelica Marika som är född 1973 och har titeln Suppleant, Karlsson, Bengt Hans Peter som är född 1960 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Keith Ljungbergs Golv Aktiebolag har 556303-1235 som sitt organisationsnummer.