Göran och Titti Fastighets AB

Västra Götalands län

Information

Göran och Titti Fastighets AB är ett av många verksamheter som finns i Tidaholm. Det är nämligen den kommunen som Göran och Titti Fastighets AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Göran och Titti Fastighets AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Göran och Titti Fastighets AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1986-06-16. Men sedan 1989-01-01 så har Göran och Titti Fastighets AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till N. Kungsv. 38, 522 31, Tidaholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Göran och Titti Fastighets AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0502-10005.

Tidaholm arbetar för att verksamheter som Göran och Titti Fastighets AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Göran och Titti Fastighets AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall förvalta och hyra ut fastigheter lokaler ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Göran och Titti Fastighets AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Göran och Titti Fastighets AB och det är följande personer, Gustafsson, Sven Göran som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Britt-Louise Märta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Eriksson, Annica Maria som är född 1964 och har titeln Revisor, LR Revision Karlstad AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Göran och Titti Fastighets AB är 556279-8362.