Irodent Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Irodent Aktiebolag är ett företag som finns i Tidaholm. I Irodent Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Brisman, Anders Lennart som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Brisman, Marian Elisabeth som är född 1950 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Carl Joacim som är född 1964 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Irodent Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Irodent Aktiebolag på telefon 0502-14927.

Bolaget skall bedriva tandvård, tandteknisk verksamhet, handel med konst, fastigheter, antikviteter, ädla metaller, veteranbilar, solarieuthyrning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Irodent Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Irodent Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Tidaholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Irodent Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Irodent Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Irodent Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Irodent Aktiebolag har 556263-7248 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.