Svensk Grönmiljö Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556255-9780 är organisationsnummer för bolaget Svensk Grönmiljö Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Svensk Grönmiljö Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tidaholm som är den kommunen som Svensk Grönmiljö Aktiebolag finns i.

Svensk Grönmiljö Aktiebolag har varit registrerat sedan 1985-02-11 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Svensk Grönmiljö Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1985-01-01.

Svensk Grönmiljö Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tidaholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Svensk Grönmiljö Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Svensk Grönmiljö Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0502-50008 eller genom brev på följande adress:
Skämningsfors Lunden, 566 93, Brandstorp

Bolaget skall bestå av anläggning av gräsmattor och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Svensk Grönmiljö Aktiebolag och det är Nielsen, Evald som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Nielsen, Ingrid Runa Elisabet som är född 1954 och har titeln Suppleant, Venemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Venemyr AB som är född och har titeln Revisor,