Tilab Brandskydd i Tidaholm Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Tilab Brandskydd i Tidaholm Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tidaholm som är den kommunen där Tilab Brandskydd i Tidaholm Aktiebolag finns. I Tidaholm så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Tilab Brandskydd i Tidaholm Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Tilab Brandskydd i Tidaholm Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Tilab Brandskydd i Tidaholm Aktiebolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Tilab Brandskydd i Tidaholm Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Nils Ericsonsg. 4 C, 521 31, Falköping men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-6525428.

Tidaholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Tilab Brandskydd i Tidaholm Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Tilab Brandskydd i Tidaholm Aktiebolag har idag 556233-3566 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Tilab Brandskydd i Tidaholm Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel med begagnade personbilar, handel med brandutrustning och brandsläckningsmedel inom och utom landet, handel med eldningsolja och diesel, handel med reservdelar och däck till personbilar, försäljning av administrativa tjänster, kontraktsfinansiering och leasingverksamhet av nya och begagnade bilar, äga och förvalta fast och lös egendom, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Tilab Brandskydd i Tidaholm Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Kjell Erik Torbjörn som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergviken, Eva-Britt Marianne som är född 1956 och har titeln Suppleant, Källström, Kathy Asta Marita som är född 1946 och har titeln Suppleant, Johansson, Inga-Lill Margareta som är född 1949 och har titeln Revisor, Bokföringscentralen i Skövde AB som är född och har titeln Revisor, .