Novi-Express Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Novi-Express Aktiebolag är ett företag som finns i Tidaholm. I Novi-Express Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Björklund, Bo Stig Leif som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Conny Josef Algot som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Rydgren, Fritz Anders som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Erik Thomas som är född 1953 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Novi-Express Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Novi-Express Aktiebolag på telefon 0502-10739.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Novi-Express Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Novi-Express Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Tidaholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Novi-Express Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Novi-Express Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1981-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Novi-Express Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Ordförande saknas.

Novi-Express Aktiebolag har 556207-8120 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.