Egon Carlssons Byggnads Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Egon Carlssons Byggnads Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Tidaholm här finns det många olika Aktiebolag. Egon Carlssons Byggnads Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Tidaholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Egon Carlssons Byggnads Aktiebolag är momsregistrerat sedan1978-01-01 och har organisationsnummer 556195-6243.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0502-13069 alternativt besöka eller skicka post till Egon Carlssons Byggnads Aktiebolag på följande adress Liden 1, 522 30, Tidaholm.

Egon Carlssons Byggnads Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Egon Carlssons Byggnads Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Karlsson, Gerd Marianne som är född 1933 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra byggnadsentreprenader ävensom idka därmed förenlig verksamhet.