Kent Franséns Ur & Optik Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Kent Franséns Ur & Optik Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tidaholm som är den kommunen där Kent Franséns Ur & Optik Aktiebolag finns. I Tidaholm så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kent Franséns Ur & Optik Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Kent Franséns Ur & Optik Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Kent Franséns Ur & Optik Aktiebolag har funnits sedan och 1974-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Kent Franséns Ur & Optik Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till V. Drottningv. 1, 522 30, Tidaholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0502-10236.

Tidaholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Kent Franséns Ur & Optik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Kent Franséns Ur & Optik Aktiebolag har idag 556186-0049 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Kent Franséns Ur & Optik Aktiebolag

Bolaget skall bedriva verksamhet inom ur och optik, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Kent Franséns Ur & Optik Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fransén de Oliveira Ramos, A Ulrika som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Franzén, Lena Maria Solveig som är född 1972 och har titeln Suppleant, Johansson, Inga-Lill Margareta som är född 1949 och har titeln Revisor, Bokföringscentralen i Skövde AB som är född och har titeln Revisor, .