Ekedalens Maskin Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Ekedalens Maskin Aktiebolag är en verksamhet som finns i Tidaholm. I Ekedalens Maskin Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Harrstedt, Anita Veilet som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Harrstedt, Sune som är född 1944 och har titeln Suppleant, Lindberg, Erik Thomas som är född 1953 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ekedalens Maskin Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Ekedalens Maskin Aktiebolag på telefon 0502-42348.

Bolaget skall bedriva handel och uthyrning av lastmaskiner. lastmaskiner, traktorer, skogsmaskiner och grävmaskiner samt försäljning av reservdelar för dessa och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ekedalens Maskin Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Ekedalens Maskin Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Tidaholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Ekedalens Maskin Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Ekedalens Maskin Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1974-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ekedalens Maskin Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Harrstedt, Anita Veilet -Harrstedt, Sune

Ekedalens Maskin Aktiebolag har 556185-9678 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.