Fastighetsbolaget Vråbolet i Tidaholm AB

Västra Götalands län

Information

Fastighetsbolaget Vråbolet i Tidaholm AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tidaholm som är den kommunen där Fastighetsbolaget Vråbolet i Tidaholm AB finns. I Tidaholm så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Fastighetsbolaget Vråbolet i Tidaholm AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Fastighetsbolaget Vråbolet i Tidaholm AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Fastighetsbolaget Vråbolet i Tidaholm AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Parkg. 8, 532 32, Skara men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0502-71965.

Tidaholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Fastighetsbolaget Vråbolet i Tidaholm AB Privat, ej börsnoterat.

Fastighetsbolaget Vråbolet i Tidaholm AB har idag 556182-3617 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för Fastighetsbolaget Vråbolet i Tidaholm AB

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

I Fastighetsbolaget Vråbolet i Tidaholm AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wilsson, Anders Gunnar som är född 1954 och har titeln Likvidator, Krantz, Bertil Conny som är född 1945 och har titeln Revisor, Företagsrevision i Skara Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .