Härja Elektriska Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Härja Elektriska Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Tidaholm här finns det många olika Aktiebolag. Härja Elektriska Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Tidaholm jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Härja Elektriska Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556182-3062.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0502-21010 alternativt besöka eller skicka post till Härja Elektriska Aktiebolag på följande adress Härja Stenbacken, 522 91, Tidaholm.

Härja Elektriska Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Härja Elektriska Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Andersson, Ingegärd Anna Märta som är född 1941 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva installation och service av elanläggningar, idka försäljning av elektriska artiklar samt idka därmed förenlig verksamhet.