Åkericentralen Tidaholm AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva förmedling av transporter, driva åkeri- verksamhet bedriva bilverkstad och service i anslutning därtill, försälja bensin, brännoljor, bilförnödenheter samt vidare bedriva sådan med ovan sagda förenliga eller sammanhängande verksamheter ävensom äga och förvalta fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Åkericentralen Tidaholm AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tidaholm så är Åkericentralen Tidaholm AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tidaholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Tidaholm och i Västra Götalands län. Redan 1973-03-22 så skapades Åkericentralen Tidaholm AB och företaget är har F-skattsedel Åkericentralen Tidaholm AB har haft det sedan 1994-01-01.

Åkericentralen Tidaholm AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1982-01-01

556178-4553 är organisationsnummret för företaget som finns i Tidaholm.

Just nu är Åkericentralen Tidaholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Åkericentralen Tidaholm AB så går det att nå dem via telefon på 0502-12300 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Åkericentralen Tidaholm AB är Björklund, Bo Stig Leif som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Conny Josef Algot som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Åström, Bo Magnus som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Inga-Lill Margareta som är född 1949 och har titeln Revisor, Bokföringscentralen i Skövde AB som är född och har titeln Revisor, .