Åbergs Plåt Ulf Gustafsson Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Åbergs Plåt Ulf Gustafsson Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Tidaholm här finns det många olika Aktiebolag. Åbergs Plåt Ulf Gustafsson Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Tidaholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Åbergs Plåt Ulf Gustafsson Aktiebolag är momsregistrerat sedan1973-01-01 och har organisationsnummer 556171-0277.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0502-15070 alternativt besöka eller skicka post till Åbergs Plåt Ulf Gustafsson Aktiebolag på följande adress Smedjeg. 12, 522 33, Tidaholm.

Åbergs Plåt Ulf Gustafsson Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Åbergs Plåt Ulf Gustafsson Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , Gustavsson, Birgitta Marianne som är född 1957 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva plåtslageri och mekanisk verkstad ävensom monteringsrörelse inom samma bransch samt idka därmed förenlig verksamhet.