Carl-Axels Bensin & Bilservice Aktiebolag (Statoil)

Västra Götalands län

Information

Bolagets verksamhet är att försälja petroleumprodukter och biltillbehör samt utföra inom branschen förekommande service- och reparationsarbete och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Carl-Axels Bensin & Bilservice Aktiebolag (Statoil) vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Tidaholm så är Carl-Axels Bensin & Bilservice Aktiebolag (Statoil) en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tidaholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Tidaholm och i Västra Götalands län. Redan 1972-06-19 så skapades Carl-Axels Bensin & Bilservice Aktiebolag (Statoil) och verksamheten är har F-skattsedel Carl-Axels Bensin & Bilservice Aktiebolag (Statoil) har haft det sedan 1994-01-01.

Carl-Axels Bensin & Bilservice Aktiebolag (Statoil) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1972-01-01

556165-6868 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Tidaholm.

Just nu är Carl-Axels Bensin & Bilservice Aktiebolag (Statoil) Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Carl-Axels Bensin & Bilservice Aktiebolag (Statoil) så går det att nå dem via telefon på 0502-12844 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Carl-Axels Bensin & Bilservice Aktiebolag (Statoil) är Ramsin, Hans Börje Geron som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Thilén, Eva Christina som är född 1954 och har titeln Suppleant, Hjelmqvist, Anders Jonas som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .