Sigurd Larsson Byggnadsaktiebolag

Västra Götalands län

Information

Sigurd Larsson Byggnadsaktiebolag är ett av många företag som finns i Tidaholm. Det är nämligen den kommunen som Sigurd Larsson Byggnadsaktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sigurd Larsson Byggnadsaktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Sigurd Larsson Byggnadsaktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1971-09-09. Men sedan 1988-01-01 så har Sigurd Larsson Byggnadsaktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Villag. 7, 522 30, Tidaholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sigurd Larsson Byggnadsaktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0502-10572.

Tidaholm arbetar för att företag som Sigurd Larsson Byggnadsaktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sigurd Larsson Byggnadsaktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sigurd Larsson Byggnadsaktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sigurd Larsson Byggnadsaktiebolag och det är följande personer, Larsson, Hans Erik Sigvard som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Magnus Erik som är född 1964 och har titeln Suppleant, Renström, Per-Erik Gunnar som är född 1956 och har titeln Revisor, Torén, Lars-Erik Raymond som är född 1950 och har titeln Revisor, Lindén, Nils Börje Ingemar som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Sigurd Larsson Byggnadsaktiebolag är 556150-6097.