Beyrons Cykel & Sport, Beyron Malmberg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Beyrons Cykel & Sport, Beyron Malmberg Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Tidaholm. Det är nämligen den kommunen som Beyrons Cykel & Sport, Beyron Malmberg Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Beyrons Cykel & Sport, Beyron Malmberg Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Beyrons Cykel & Sport, Beyron Malmberg Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1971-08-12. Men sedan 1971-01-01 så har Beyrons Cykel & Sport, Beyron Malmberg Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Björstorpsv. 51, 522 33, Tidaholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Beyrons Cykel & Sport, Beyron Malmberg Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0502-13400.

Tidaholm arbetar för att verksamheter som Beyrons Cykel & Sport, Beyron Malmberg Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Beyrons Cykel & Sport, Beyron Malmberg Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall driva handel med cyklar, mopeder och sportartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Beyrons Cykel & Sport, Beyron Malmberg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Beyrons Cykel & Sport, Beyron Malmberg Aktiebolag och det är följande personer, Malmberg, Göte Beyron som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmberg, Göte Donald Richard som är född 1925 och har titeln Suppleant, Krantz, Bertil Conny som är född 1945 och har titeln Revisor, Davidsson, Stig Lars-Åke som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Företagsrevision i Skara Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Beyrons Cykel & Sport, Beyron Malmberg Aktiebolag är 556149-7149.