HITEC Consult i Tidaholm AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva läkarpraktik och silversmide, skriftställeri, konsultverksamhet, familjeterapi individualterapi jämte därmed förenlig vekrsamhet,liksom barntillsynsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för HITEC Consult i Tidaholm AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tidaholm så är HITEC Consult i Tidaholm AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tidaholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Tidaholm och i Västra Götalands län. Redan 1970-08-17 så skapades HITEC Consult i Tidaholm AB och bolaget är har F-skattsedel HITEC Consult i Tidaholm AB har haft det sedan 2001-08-20.

HITEC Consult i Tidaholm AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-08-20

556138-2747 är organisationsnummret för bolaget som finns i Tidaholm.

Just nu är HITEC Consult i Tidaholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med HITEC Consult i Tidaholm AB så går det att nå dem via telefon på 0502-13520 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom HITEC Consult i Tidaholm AB är Ellström, Gunnar Lars-Kenny som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Bengt Åke Ingemar som är född 1951 och har titeln Suppleant, Söderström, Erik Gustaf som är född 1946 och har titeln Revisor, Söderströms Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .