Aktiebolaget Olof Kihlstedt A G F

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva import och försäljning av byggnadsmaterial och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Olof Kihlstedt A G F vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tidaholm så är Aktiebolaget Olof Kihlstedt A G F ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tidaholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Tidaholm och i Västra Götalands län. Redan 1966-05-04 så skapades Aktiebolaget Olof Kihlstedt A G F och bolaget är har F-skattsedel Aktiebolaget Olof Kihlstedt A G F har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Olof Kihlstedt A G F är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1976-01-01

556103-8349 är organisationsnummret för bolaget som finns i Tidaholm.

Just nu är Aktiebolaget Olof Kihlstedt A G F Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Olof Kihlstedt A G F så går det att nå dem via telefon på 0502-10400 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Olof Kihlstedt A G F är Kihlstedt, Gudrun Margareta som är född 1932 och har titeln VD, Kihlstedt, Gudrun Margareta som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Kihlstedt, Olof Gudmar David som är född 1964 och har titeln Suppleant, Lenz, Britt-Marie Agneta som är född 1948 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Venemyr AB som är född och har titeln Revisor, .