Madängs Såg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Madängs Såg Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tidaholm som är den kommunen där Madängs Såg Aktiebolag finns. I Tidaholm så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Madängs Såg Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Madängs Såg Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Madängs Såg Aktiebolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Madängs Såg Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Pilv. 3, 522 91, Tidaholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0502-40086.

Tidaholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Madängs Såg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Madängs Såg Aktiebolag har idag 556096-9155 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Lundqvist, Siv Katarina -Sörensen, Rolf Helge är den som för stunden ansvarar för Madängs Såg Aktiebolag

Bolaget skall idka sågverksrörelse och handel med trävaror.

I Madängs Såg Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sörensen, Rolf Helge som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundqvist, Siv Katarina som är född 1959 och har titeln Suppleant, Lindberg, Erik Thomas som är född 1953 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .