Ingvar Persson i Skövde AB

Västra Götalands län

Information

556082-7080 är organisationsnummer för företaget Ingvar Persson i Skövde AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ingvar Persson i Skövde AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tidaholm som är den kommunen som Ingvar Persson i Skövde AB finns i.

Ingvar Persson i Skövde AB har varit registrerat sedan 1962-04-26 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ingvar Persson i Skövde AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Ingvar Persson i Skövde AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tidaholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ingvar Persson i Skövde AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Ingvar Persson i Skövde AB så kan ni göra det på telefon genom 0502-12325 eller genom brev på följande adress:
Acklinga Gärdet, 522 93, Tidaholm

Bolaget skall bedriva handel med fastigheter och värdepapper samt maskiner och utrustning till maskiner inom skogsindustrin jämte handel med svetsade produkter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ingvar Persson i Skövde AB och det är Kjellgren, Jan Håkan som är född 1956 och har titeln VD, Salinder, Lennart Åke som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjellgren, Jan Håkan som är född 1956 och har titeln Suppleant, Williamsson, Eva-Britt Marianne som är född 1946 och har titeln Revisor, Lindén, Nils Börje Ingemar som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor