Aktiebolaget Ekbergs Kläder

Västra Götalands län

Information

Aktiebolaget Ekbergs Kläder är en verksamhet som finns i Tidaholm. I Aktiebolaget Ekbergs Kläder finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ekberg, Bo Ingemar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekberg, Ingrid Britt-Marie som är född 1921 och har titeln Suppleant, Jonasson, Claes Magnus som är född 1966 och har titeln Revisor, Akridi AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget Ekbergs Kläder så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget Ekbergs Kläder på telefon 0502-10104.

Bolaget skall driva herrekiperingsrörelse samt fastighets- förvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiebolaget Ekbergs Kläder av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget Ekbergs Kläder är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Tidaholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget Ekbergs Kläder innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Aktiebolaget Ekbergs Kläder är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget Ekbergs Kläder så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Aktiebolaget Ekbergs Kläder har 556082-3931 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.