Aktiebolaget Gillbrands Färghandel

Västra Götalands län

Information

Aktiebolaget Gillbrands Färghandel är en verksamhet som finns i Tidaholm. I Aktiebolaget Gillbrands Färghandel finns det lite olika personer som är förknippade och det är Haglind, John Arvid Magnus som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Haglind, Eva Gunilla Malou som är född 1971 och har titeln Suppleant, Haglind, Jan Anders som är född 1945 och har titeln Suppleant, Parsells Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, de Mander, Lars Göran som är född 1952 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget Gillbrands Färghandel så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget Gillbrands Färghandel på telefon 0502-10100.

Bolaget skall bedriva detaljhandel med färg-, golv-, väggmaterial och parfymeri samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiebolaget Gillbrands Färghandel av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget Gillbrands Färghandel är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Tidaholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget Gillbrands Färghandel innehar ej F-skattsedel och Aktiebolaget Gillbrands Färghandel är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget Gillbrands Färghandel så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Haglind, Eva Gunilla Malou -Haglind, Jan Anders -Haglind, John Arvid Magnus

Aktiebolaget Gillbrands Färghandel har 556072-0301 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är inaktivt i Västra Götalands län.