Callenmyr Förvaltning Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556059-4789 är organisationsnummer för verksamheten Callenmyr Förvaltning Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Callenmyr Förvaltning Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tidaholm som är den kommunen som Callenmyr Förvaltning Aktiebolag finns i.

Callenmyr Förvaltning Aktiebolag har varit registrerat sedan 1954-05-07 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Callenmyr Förvaltning Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Callenmyr Förvaltning Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Tidaholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Callenmyr Förvaltning Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Callenmyr Förvaltning Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Staketgränd 2, 541 30, Skövde

Bolaget skall äga och förvalta värdepapper, lös egendom och fastigheter, bedriva administrativ konsultverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Callenmyr Förvaltning Aktiebolag och det är Callenmyr, Leif Folke Jonny som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Callenmyr, Rickard Leif Johan som är född 1970 och har titeln Suppleant, Karlsson, Bengt Hans Peter som är född 1960 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,