Rörledningsfirman Bröderna Johnsson Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall driva rörläggerirörelse.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Rörledningsfirman Bröderna Johnsson Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Tidaholm så är Rörledningsfirman Bröderna Johnsson Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tidaholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Tidaholm och i Västra Götalands län. Redan 1952-06-06 så skapades Rörledningsfirman Bröderna Johnsson Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Rörledningsfirman Bröderna Johnsson Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Rörledningsfirman Bröderna Johnsson Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556056-8767 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Tidaholm.

Just nu är Rörledningsfirman Bröderna Johnsson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Rörledningsfirman Bröderna Johnsson Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0502-12310 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Skavhellen, Ann-Sofie Malena -Skavhellen, Dan Roger

Följande personer är på något sätt aktiva inom Rörledningsfirman Bröderna Johnsson Aktiebolag är Skavhellen, Dan Roger som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Skavhellen, Ann-Sofie Malena som är född 1965 och har titeln Suppleant, Leffler, Lennart Johan Björn Gudmar som är född 1940 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .