Tidaholms Bostadsaktiebolag

Västra Götalands län

Information

Tidaholms Bostadsaktiebolag är ett företag som finns i Tidaholm. I Tidaholms Bostadsaktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Liljegren, Göran Ragnar som är född 1944 och har titeln VD, Liljegren, Göran Ragnar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Cunow, Ulf Arne Christer som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kling, Olof Anders Fredrik som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjelm, Herbert Axel Ingemar som är född 1936 och har titeln Suppleant, Josefsson, Inger Agnetha Elisabet som är född 1950 och har titeln SuppleantLundgren, Bengt Arne som är född 1935 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Peter Mikael som är född 1959 och har titeln Revisor, Kruus, Carl-Ove Gottfrid som är född 1933 och har titeln LekmannarevisorViktorsson, Tord Gunnar som är född 1950 och har titeln LekmannarevisorKarlsson, Birgitta Cecilia som är född 1950 och har titeln LekmannarevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Tidaholms Bostadsaktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Tidaholms Bostadsaktiebolag på telefon 0502-606510.

Bolaget skall inom Tidaholms kommun förvärva, avyttra, äga, bebygga och förvalta fastigheter eller tomträtter med bostäder, lokaler och därtill hörande kollektiva anordningar. Bolaget äger även rätt att efter tillstånd från kommunfullmäktige, förvärva annan fastighet.

Idag är Tidaholms Bostadsaktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Tidaholms Bostadsaktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Tidaholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Tidaholms Bostadsaktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Tidaholms Bostadsaktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tidaholms Bostadsaktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Cunow, Ulf Arne Christer -Liljegren, Göran Ragnar Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Tidaholms Bostadsaktiebolag har 556041-4582 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.