Möbel-Köp, Gottfrid Fransson Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Möbel-Köp, Gottfrid Fransson Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tidaholm som är den kommunen där Möbel-Köp, Gottfrid Fransson Aktiebolag finns. I Tidaholm så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Möbel-Köp, Gottfrid Fransson Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Möbel-Köp, Gottfrid Fransson Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Möbel-Köp, Gottfrid Fransson Aktiebolag har funnits sedan och 1973-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Möbel-Köp, Gottfrid Fransson Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ramstorpsv. 2, 522 32, Tidaholm men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0502-71481.

Tidaholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Möbel-Köp, Gottfrid Fransson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Möbel-Köp, Gottfrid Fransson Aktiebolag har idag 556032-8220 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Möbel-Köp, Gottfrid Fransson Aktiebolag

Bolaget skall idka handel med möbler samt äga och förvalta fast och lös egendom.

I Möbel-Köp, Gottfrid Fransson Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fransson, Arne Ronny som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Fransson, Gunnel Marianne som är född 1959 och har titeln Suppleant, Lindberg, Erik Thomas som är född 1953 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .