Gimmene aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556008-3726 är organisationsnummer för verksamheten Gimmene aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gimmene aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tidaholm som är den kommunen som Gimmene aktiebolag finns i.

Gimmene aktiebolag har varit registrerat sedan 1908-08-13 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gimmene aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Gimmene aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Tidaholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Gimmene aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Birgit -Berglund, Hans Göran -Björling, Carl Ragnar -Björling, Karl Sverker -Dverstorp, Barbro Gunilla

Vill ni komma i kontakt med Gimmene aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0502-45012 eller genom brev på följande adress:
Karstorp Jonsbolet, 522 93, Tidaholm

Bolaget skall bedriva jord- och skogsbruk samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Gimmene aktiebolag och det är Dverstorp, Barbro Gunilla som är född 1945 och har titeln Extern firmatecknare, Björling, Karl Sverker som är född 1953 och har titeln VD, Björling, Karl Sverker som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Björling, Carl Ragnar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Birgit som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglund, Hans Göran som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamotBerglund, Nils Åke som är född 1921 och har titeln Suppleant, Erbing, Karin Birgitta Marianne som är född 1967 och har titeln Suppleant, Venemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln RevisorLenz, Britt-Marie Agneta som är född 1948 och har titeln RevisorssuppleantRevisionsbyrån Venemyr Aktiebolag som är född och har titeln Revisor