Tidaholms Elnät AB

Västra Götalands län

Information

Tidaholms Elnät AB är ett företag som finns i Tidaholm. I Tidaholms Elnät AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jakobsson, Carl Magnus som är född 1968 och har titeln Extern VD, Johansson, Birgitta Kristina som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Axelsson, Stig Lennart som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Berit Anita som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Källne, Karl Ingemar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Liljegren, Göran Ragnar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamotOlofsson, Rolf Göran som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Svedlund, Jarl Kenneth som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Peter Mikael som är född 1959 och har titeln RevisorKruus, Carl-Ove Gottfrid som är född 1933 och har titeln LekmannarevisorViktorsson, Tord Gunnar som är född 1950 och har titeln LekmannarevisorKarlsson, Birgitta Cecilia som är född 1950 och har titeln LekmannarevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Tidaholms Elnät AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Tidaholms Elnät AB på telefon 0502-606000.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att inom Tidaholms kommun bedriva nätverksamhet enligt gällande lagstiftning (el- lagen 1997:857) samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Tidaholms Elnät AB av bolagstypen Aktiebolag.

Tidaholms Elnät AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Tidaholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Tidaholms Elnät AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Tidaholms Elnät AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tidaholms Elnät AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Jakobsson, Carl Magnus -Johansson, Birgitta Kristina Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Tidaholms Elnät AB har 556004-3332 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.