Hugos Bil Tidaholm

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Tidaholm och Hugos Bil Tidaholm är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Hugos Bil Tidaholm är ett av dem. Statusen för Hugos Bil Tidaholm är att Bolaget är aktivt.

Hugos Bil Tidaholm är ett Enskild firma och skapades 1996-08-29. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Tidaholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Hugos Bil Tidaholm ska trivas.

Hugos Bil Tidaholm är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Tidaholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bilverkstad samt handel med bilar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hugos Bil Tidaholm är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Hugos Bil Tidaholm och det finns flera bolag som är det idag i Tidaholm.

Vill man komma i kontakt med Hugos Bil Tidaholm så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0502-14775.

.

De som är på något sätt har med Hugos Bil Tidaholm är Johansson, Hugo Lennart Ingemar som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Hugos Bil Tidaholm har 550407-XXXX som sitt organisationsnummer.