Lindéns Bilservice Eftr., K. Hallén

Västra Götalands län

Information

Lindéns Bilservice Eftr., K. Hallén hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tidaholm som är den kommunen där Lindéns Bilservice Eftr., K. Hallén finns. I Tidaholm så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Lindéns Bilservice Eftr., K. Hallén tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Lindéns Bilservice Eftr., K. Hallén har haft sedan 1994-01-01. Lindéns Bilservice Eftr., K. Hallén har funnits sedan och 1978-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Lindéns Bilservice Eftr., K. Hallén så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0502-10283.

Tidaholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Lindéns Bilservice Eftr., K. Hallén har idag 540429-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Lindéns Bilservice Eftr., K. Hallén

Verkstadsrörelse, reparation av bilar samt försäljning av reservdelar och tillbehör

I Lindéns Bilservice Eftr., K. Hallén så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hallén, Klas Erik Albin som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .