Tre Får, Jane Nyström Steen

Västra Götalands län

Information

531222-XXXX är organisationsnummer för företaget Tre Får, Jane Nyström Steen. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tre Får, Jane Nyström Steen är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tidaholm som är den kommunen som Tre Får, Jane Nyström Steen finns i.

Tre Får, Jane Nyström Steen har varit registrerat sedan 1992-04-27 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Tre Får, Jane Nyström Steen så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Tre Får, Jane Nyström Steen är och det finns flera bolag i Tidaholm som också är .

Firmatecknare för Tre Får, Jane Nyström Steen är följande:

Vill ni komma i kontakt med Tre Får, Jane Nyström Steen så kan ni göra det på telefon genom 0502-13877 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning och försäljning av mössor, vantar, tofflor, djur m m i fårskinn samt försäljning av babyskinn, pedagogiska leksaker i trä och tyg

Det finns olika personer som har en koppling med Tre Får, Jane Nyström Steen och det är Nyström Steen, Jane Laila Maria som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,