MAJA FÄRG & INTERIÖR

Västra Götalands län

Information

MAJA FÄRG & INTERIÖR hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tidaholm som är den kommunen där MAJA FÄRG & INTERIÖR finns. I Tidaholm så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. MAJA FÄRG & INTERIÖR tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket MAJA FÄRG & INTERIÖR har haft sedan 1997-01-01. MAJA FÄRG & INTERIÖR har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till MAJA FÄRG & INTERIÖR så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0502-20052.

Tidaholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

MAJA FÄRG & INTERIÖR har idag 530823-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för MAJA FÄRG & INTERIÖR

Försäljning av färg, golv, tapeter och konsultverksamhet inom detta samt därmed förenlig verksamhet.

I MAJA FÄRG & INTERIÖR så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Österberg, Kerstin Anitha som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .