Sundells Stängsel Service

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Tidaholm och Sundells Stängsel Service är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Sundells Stängsel Service är ett av dem. Statusen för Sundells Stängsel Service är att Bolaget är aktivt.

Sundells Stängsel Service är ett Enskild firma och skapades 1994-05-10. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Tidaholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Sundells Stängsel Service ska trivas.

Sundells Stängsel Service är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Tidaholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Försäljning av elstängsel och trädstolpar samt lantbruksmaskiner.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sundells Stängsel Service är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Sundells Stängsel Service och det finns flera bolag som är det idag i Tidaholm.

Vill man komma i kontakt med Sundells Stängsel Service så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Sundells Stängsel Service är Sundell, Sven-Olof Arnhold som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Sundells Stängsel Service har 530425-XXXX som sitt organisationsnummer.