Taxi Tretton

Västra Götalands län

Information

530323-XXXX är organisationsnummer för företaget Taxi Tretton. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Taxi Tretton är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tidaholm som är den kommunen som Taxi Tretton finns i.

Taxi Tretton har varit registrerat sedan 1999-12-15 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-01-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för Taxi Tretton så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-01-20.

Taxi Tretton är och det finns flera bolag i Tidaholm som också är .

Firmatecknare för Taxi Tretton är följande:

Vill ni komma i kontakt med Taxi Tretton så kan ni göra det på telefon genom 070-8416579 eller genom brev på följande adress:

Taxirörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Taxi Tretton och det är Holmbäck, Harald Erik Bengt som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,