Mobacken Trähantverk

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Tidaholm och Mobacken Trähantverk är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Mobacken Trähantverk är ett av dem. Statusen för Mobacken Trähantverk är att Bolaget är aktivt.

Mobacken Trähantverk är ett Enskild firma och skapades 1979-03-14. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Tidaholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Mobacken Trähantverk ska trivas.

Mobacken Trähantverk är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Tidaholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Nytillverkning av möbler och andra snickeriarbeten

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mobacken Trähantverk är momsregistrerat och det har de varit sedan 1978-01-01.

Idag är Mobacken Trähantverk och det finns flera verksamheter som är det idag i Tidaholm.

Vill man komma i kontakt med Mobacken Trähantverk så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0502-42465.

.

De som är på något sätt har med Mobacken Trähantverk är Johansson, Anders Nils-Erik som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Mobacken Trähantverk har 530118-XXXX som sitt organisationsnummer.