Din Salong, Ulla-Britt Andersson

Västra Götalands län

Information

Din Salong, Ulla-Britt Andersson hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tidaholm som är den kommunen där Din Salong, Ulla-Britt Andersson finns. I Tidaholm så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Din Salong, Ulla-Britt Andersson tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Din Salong, Ulla-Britt Andersson har haft sedan 1994-01-01. Din Salong, Ulla-Britt Andersson har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Din Salong, Ulla-Britt Andersson så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0502-14140.

Tidaholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Din Salong, Ulla-Britt Andersson har idag 520914-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Din Salong, Ulla-Britt Andersson

Damfrisering

I Din Salong, Ulla-Britt Andersson så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Ulla-Britt Viola som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .