Kerstins Maskinuthyrning

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Tidaholm och Kerstins Maskinuthyrning är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Kerstins Maskinuthyrning är ett av dem. Statusen för Kerstins Maskinuthyrning är att Bolaget är aktivt.

Kerstins Maskinuthyrning är ett Enskild firma och skapades 2003-12-01. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Tidaholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Kerstins Maskinuthyrning ska trivas.

Kerstins Maskinuthyrning är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-04-22. I Tidaholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Uthyrning av entreprenadmaskiner inom jord- och skogsbruk och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kerstins Maskinuthyrning är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-04-22.

Idag är Kerstins Maskinuthyrning och det finns flera bolag som är det idag i Tidaholm.

Vill man komma i kontakt med Kerstins Maskinuthyrning så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0502-43121.

.

De som är på något sätt har med Kerstins Maskinuthyrning är Lundqvist, Kerstin Irene som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Kerstins Maskinuthyrning har 520107-XXXX som sitt organisationsnummer.