B-Å:s Snickeri och Partihandel

Västra Götalands län

Information

B-Å:s Snickeri och Partihandel är en verksamhet som finns i Tidaholm. I B-Å:s Snickeri och Partihandel finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Bengt Åke Ingemar som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med B-Å:s Snickeri och Partihandel så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå B-Å:s Snickeri och Partihandel på telefon 070-5155439.

Snickeri. Exempel: pallar, potatislådor, staket,friggebod och förråd.

Idag är B-Å:s Snickeri och Partihandel av bolagstypen Enskild firma.

B-Å:s Snickeri och Partihandel är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Tidaholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

B-Å:s Snickeri och Partihandel innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-11-20 och B-Å:s Snickeri och Partihandel är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för B-Å:s Snickeri och Partihandel så är det följande:

B-Å:s Snickeri och Partihandel har 510908-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.