Firma Furudals virkeshandel, Leif-Arne Johansson

Västra Götalands län

Information

Firma Furudals virkeshandel, Leif-Arne Johansson är ett av många bolag som finns i Tidaholm. Det är nämligen den kommunen som Firma Furudals virkeshandel, Leif-Arne Johansson finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Firma Furudals virkeshandel, Leif-Arne Johansson är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Firma Furudals virkeshandel, Leif-Arne Johansson som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1984-06-20. Men sedan -0001-11-30 så har Firma Furudals virkeshandel, Leif-Arne Johansson varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Firma Furudals virkeshandel, Leif-Arne Johansson så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0502-40054.

Tidaholm arbetar för att bolag som Firma Furudals virkeshandel, Leif-Arne Johansson ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Firma Furudals virkeshandel, Leif-Arne Johansson. Det finns flera bolag i Västra Götalands län.

Skogsavverkning, skogsröjning och virkeshandel

Firmatecknare för Firma Furudals virkeshandel, Leif-Arne Johansson är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Firma Furudals virkeshandel, Leif-Arne Johansson och det är följande personer, Johansson, Leif-Arne Anders som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Firma Furudals virkeshandel, Leif-Arne Johansson är 510604-XXXX.