Cosy 4 You

Västra Götalands län

Information

Cosy 4 You är ett av många verksamheter som finns i Tidaholm. Det är nämligen den kommunen som Cosy 4 You finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Cosy 4 You är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-08-04.

Cosy 4 You som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2006-08-10. Men sedan 2006-08-04 så har Cosy 4 You varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Cosy 4 You så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-9558666.

Tidaholm arbetar för att verksamheter som Cosy 4 You ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Cosy 4 You. Det finns flera verksamheter i Västra Götalands län.

Skönhetsvård och skulptering av naglar, manikyr. Försäljning av nagelvårds- och hudprodukter. Försäljning av accessoarer och bijouterier. Samt därmed förenligt verksamhet.

Firmatecknare för Cosy 4 You är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Cosy 4 You och det är följande personer, Wernald Friberg, Elna Liselott som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Cosy 4 You är 500417-XXXX.