Klipp-Ingers

Västra Götalands län

Information

490427-XXXX är organisationsnummer för företaget Klipp-Ingers. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Klipp-Ingers är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tidaholm som är den kommunen som Klipp-Ingers finns i.

Klipp-Ingers har varit registrerat sedan 1995-05-05 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Klipp-Ingers så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Klipp-Ingers är och det finns flera bolag i Tidaholm som också är .

Firmatecknare för Klipp-Ingers är följande:

Vill ni komma i kontakt med Klipp-Ingers så kan ni göra det på telefon genom 0502-31133 eller genom brev på följande adress:

Hårvårdsservice.

Det finns olika personer som har en koppling med Klipp-Ingers och det är Svensson, Inger Margareta som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,