Agrimed

Västra Götalands län

Information

480418-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Agrimed. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Agrimed är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tidaholm som är den kommunen som Agrimed finns i.

Agrimed har varit registrerat sedan 1993-03-04 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Agrimed så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Agrimed är och det finns flera verksamheter i Tidaholm som också är .

Firmatecknare för Agrimed är följande:

Vill ni komma i kontakt med Agrimed så kan ni göra det på telefon genom 070-4852395 eller genom brev på följande adress:

Medicinskonsultverksamhet. Lantbruk m.m.

Det finns olika personer som har en koppling med Agrimed och det är Tollig, Hendrik Johannes som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,