Caj Thorwalds Smides & Byggtjänst

Västra Götalands län

Information

Caj Thorwalds Smides & Byggtjänst är ett företag som finns i Tidaholm. I Caj Thorwalds Smides & Byggtjänst finns det lite olika personer som är förknippade och det är Thorvald, Kaj Berne Herbert som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Caj Thorwalds Smides & Byggtjänst så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Caj Thorwalds Smides & Byggtjänst på telefon 0502-40090.

Utföra sedvanliga byggtjänster samt tillverkning och försäljning av detaljer i konstsmide samt möbelrenovering och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Caj Thorwalds Smides & Byggtjänst av bolagstypen Enskild firma.

Caj Thorwalds Smides & Byggtjänst är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Tidaholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Caj Thorwalds Smides & Byggtjänst innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Caj Thorwalds Smides & Byggtjänst är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Caj Thorwalds Smides & Byggtjänst så är det följande:

Caj Thorwalds Smides & Byggtjänst har 480204-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.