Handgjort i Tidaholm

Västra Götalands län

Information

Handgjort i Tidaholm hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tidaholm som är den kommunen där Handgjort i Tidaholm finns. I Tidaholm så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Handgjort i Tidaholm tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Handgjort i Tidaholm har haft sedan 1998-01-01. Handgjort i Tidaholm har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Handgjort i Tidaholm så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0502-42535.

Tidaholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Handgjort i Tidaholm har idag 450205-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Handgjort i Tidaholm

Tillverkning och försäljning av vävda alster och handgjort papper. Konsult- och kursverksamhet inom nämnda område.

I Handgjort i Tidaholm så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rickardsson, Harriet Monika som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .