Tidaholms Textilstuga

Västra Götalands län

Information

441005-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Tidaholms Textilstuga. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tidaholms Textilstuga är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tidaholm som är den kommunen som Tidaholms Textilstuga finns i.

Tidaholms Textilstuga har varit registrerat sedan 1992-09-29 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tidaholms Textilstuga så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Tidaholms Textilstuga är och det finns flera verksamheter i Tidaholm som också är .

Firmatecknare för Tidaholms Textilstuga är följande:

Vill ni komma i kontakt med Tidaholms Textilstuga så kan ni göra det på telefon genom 0502-14243 eller genom brev på följande adress:

Handel med textilier, tyg, garn, sybehör samt förvaltning av patenter.

Det finns olika personer som har en koppling med Tidaholms Textilstuga och det är Fjällström, Kerstin Ingeborg som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,