Bernt Johansson TV & Elektronikservice

Västra Götalands län

Information

430402-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Bernt Johansson TV & Elektronikservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bernt Johansson TV & Elektronikservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tidaholm som är den kommunen som Bernt Johansson TV & Elektronikservice finns i.

Bernt Johansson TV & Elektronikservice har varit registrerat sedan 1992-01-20 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bernt Johansson TV & Elektronikservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1975-01-01.

Bernt Johansson TV & Elektronikservice är och det finns flera verksamheter i Tidaholm som också är .

Firmatecknare för Bernt Johansson TV & Elektronikservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bernt Johansson TV & Elektronikservice så kan ni göra det på telefon genom 0502-41103 eller genom brev på följande adress:

Reparationer av TV-apparater samt elektronik vid foderhantering

Det finns olika personer som har en koppling med Bernt Johansson TV & Elektronikservice och det är Johansson, Bernt Göte som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,