Bild, text och bokverkstaden, Åke Rosén

Västra Götalands län

Information

Bild, text och bokverkstaden, Åke Rosén är ett av många verksamheter som finns i Tidaholm. Det är nämligen den kommunen som Bild, text och bokverkstaden, Åke Rosén finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Bild, text och bokverkstaden, Åke Rosén är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

Bild, text och bokverkstaden, Åke Rosén som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1992-06-01. Men sedan 1996-01-01 så har Bild, text och bokverkstaden, Åke Rosén varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bild, text och bokverkstaden, Åke Rosén så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0500-442121.

Tidaholm arbetar för att verksamheter som Bild, text och bokverkstaden, Åke Rosén ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Bild, text och bokverkstaden, Åke Rosén. Det finns flera verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva idé och produktion av bild, text, färg och form, samt konsthantverk, papper- bokproduktion och förlagsverksamhet. Uppdrag och tjänster såsom undervisning, reportage, skribent- och utställningsverksamhet. Konstsmide, vapen- och verktygssmide. Tillverkning och försäljning av produkter för jord-, skog-, och vattenbruk samt jakt och fiskevård.

Firmatecknare för Bild, text och bokverkstaden, Åke Rosén är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bild, text och bokverkstaden, Åke Rosén och det är följande personer, Rosén, Stig Åke som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Bild, text och bokverkstaden, Åke Rosén är 410525-XXXX.