Nyfikna frön

Västra Götalands län

Information

Nyfikna frön hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tidaholm som är den kommunen där Nyfikna frön finns. I Tidaholm så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Nyfikna frön tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Nyfikna frön har haft sedan 1997-01-01. Nyfikna frön har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Nyfikna frön så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0502-42473.

Tidaholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Nyfikna frön har idag 410425-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Nyfikna frön

En kulturgård för studiedagar konferenser och innovationstänkande. Utbildning för lärarpersonal, kvinnliga nyföretagare, integrationsteman, ekologiskt tänkande, alternativ pedagogik 0-100 år. Försäljning av kreativt material. Naturupplevelser med viss servering av produkter från naturens eget skafferi. Café.

I Nyfikna frön så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindberg Fröding, Margareta K K som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma, .