Grus o Sand, B. Frejdh

Västra Götalands län

Information

401115-XXXX är organisationsnummer för bolaget Grus o Sand, B. Frejdh. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Grus o Sand, B. Frejdh är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tidaholm som är den kommunen som Grus o Sand, B. Frejdh finns i.

Grus o Sand, B. Frejdh har varit registrerat sedan 1973-04-10 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Grus o Sand, B. Frejdh så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1972-01-01.

Grus o Sand, B. Frejdh är och det finns flera bolag i Tidaholm som också är .

Firmatecknare för Grus o Sand, B. Frejdh är följande:

Vill ni komma i kontakt med Grus o Sand, B. Frejdh så kan ni göra det på telefon genom 0502-71238 eller genom brev på följande adress:

Grus- och sandförsäljningsrörelse

Det finns olika personer som har en koppling med Grus o Sand, B. Frejdh och det är Frejd, Stig Tage Bejron som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma,